Snel verzonden, ready-to-play op 1 minuut, eindeloos vaak gespeeld

Snel verzonden, ready-to-play op 1 minuut, eindeloos vaak gespeeld.
home
spellen
winkelwagen
account

SPEEL - PAS JE AAN - GROEI

Educatieve spellen
die echt ‘fun’ zijn

Elk FlexiQ-spel heeft een coole twist!

5/5

5 sterren op 23 reviews

Boost your adaptability
Vaardigheden shape wist je dat v2
5/5

“In elk FlexiQ spel zit een duidelijke “twist” die je verplicht je aan te passen aan nieuwe omstandigheden. Zo versterk je al spelende je aanpassingsvermogen!”

Warthen D.H.

Home hero shape cut

Orbito

Sta jij bekend als de strateeg van het gezin of wil je het tactisch inzicht van je kids aanscherpen? Orbito is een spel op maat van sluwe denkers.
5.0/5

Switch It!

Pas je in een vingerknip aan aan de dag- en nachtomstandigheden en spot als eerste de gezochte kleur of de figuur die het meest voorkomt, maar pas op voor de speciale voorwerpen!
5.0/5

Pattern Party!

Wie bouwt als eerste het patroon door de juiste kaartjes aan elkaar te linken? Combineer je ruimtelijk inzicht met een supersonische perceptiesnelheid om als eerste de overwinning te claimen.
5.0/5

Monster Mash

Ga als Beschermer van het Rijk de strijd aan met de monsters. “Mash” er op los en probeer alle griezels te verbannen naar het land van je tegenstanders. Maar pas op voor de meerkleurige monsters!
5.0/5

Hands Up!

Als bewakingsagent van het museum is het je taak om zo snel mogelijk een diefstal te ontdekken en de dieven te strikken, voor ze er met de diamanten vandoor gaan. Ben jij de dieven te snel af?
5.0/5

Make a mooove!

Help de dieren om de berg fruit op te ruimen. Vind als eerste de juiste fruitsoort of haal het beest in jezelf naar boven, want misschien MOEOE-t je wel een dierengeluid maken.
5.0/5

Takamachi

Eenvoudig in z’n opzet, moeilijk om te winnen. Takamachi is een compact dobbelspelletje waarvoor je reactiesnelheid op het scherp van de snede moet staan.
5.0/5

Trixo

En must have voor spelers die buiten de lijntjes durven denken. Kijk verder dan het grid en verzamel zoveel mogelijk tegels.
5.0/5

Letter Links

Snel, fun en stimulerend. Letter Links is een verslaving voor het hele gezin. Koppel als eerste de letters aan de juiste prentjes op de speelkaarten. Vind jij als eerste alle links?
5.0/5
Vorige
Volgende
Vaardigheden shape wist je dat v2

Vind een spel dat écht helemaal je ding is

Ben jij een snelle denker, een tactisch genie of is je tegenstander jennen meer je ding? FlexiQ heeft leuke spelen voor spelers van alle allooi. Doe onze quiz en vind een spel precies op jouw maat.

shape light blue
5/5

“Leuke test, helemaal juist ingeschat: ‘Switch It’ is het perfecte spel voor mij. Snel, spannend en verslavend.”

Lore K.

Aanpassingsvermogen
als onmisbare levensvaardigheid

Aanpassingsvermogen? Dat is het vermogen om spontaan je kennis te herstructureren, je aan te passen en efficiënt te reageren op veranderende situaties. Het ontwikkelen van FlexiQ-vaardigheden stelt jongeren én ook jou in staat je volledige potentieel te bereiken in een steeds veranderende wereld. Om je voor te bereiden op je volgende keuze. Je volgende stap. Je toekomst!

Aanpassingsvermogen afbeelding
Aanpassingsvermogen game illustratie
USP
Aanpassingsvermogen illustratie

Ontdek de 7 unieke FlexiQ-spelkenmerken

Naast de FlexiQ-skills vind je in elk van onze spellen ook steeds dezelfde eigenschappen terug, kwaliteiten die onze games origineel en bovenal ontzettend leuk maken.

Fun first!

Spelplezier staat bij FlexiQ altijd op de eerste plaats. Wij zijn allergisch aan droge educatieve spelletjes, onze collectie is verslavend leuk, verrassend simpel en 100% origineel.

Een FlexiQ-spel zonder onverwachte twist? Dat bestaat niet. Bestaan ook niet in ons woordenboek: ‘boring’ en ‘normaal’. Bah. Onze spellen zijn ontwikkeld op maat van de speler(tje)s van vandaag, met leuke onvoorziene wendingen die je steeds opnieuw uitdagen.

Weg met eindeloos lange handleidingen en regels die je enkel begrijpt met een diploma bordspelkunde. Onze spelletjes zijn straightforward en krijg je uitgelegd in slechts enkele minuten.

Kort, krachtig en leuk van het begin tot het einde. Op die manier brengen we terug meer spontaniteit in het spel, een FlexiQ game speel je wanneer jij daar zin in hebt.

Om een FlexiQ spel te winnen, heb je in de eerste plek je eigen brein nodig, en je vaardigheid om snel en flexibel te denken en je aan te passen aan de leuke twists.

Want het oog wilt ook wat. Onze speldozen en de inhoud komen in een eye-catching ontwerp, met kenmerkende kleuren en onze typische zeshoekige kaartjes.

OPGELET: FlexiQ-spellen hebben een hoge verslavingsfactor. Een gezonde verslaving, eentje waar je brein en cognitieve flexibiliteit alleen maar gespierder van worden.

Home shape

De ervaring van
een ergotherapeut

Valerie S.

“Vanuit mijn achtergrond als ergotherapeute zag ik de mogelijkheden die de spellen bieden om op een speelse manier de executieve functies te oefenen bij kinderen.
De vormgeving is heel leuk en speels, wat het aantrekkelijk maakt voor kinderen.

Door de verschillende moeilijkheidsgraden groeien de spelletjes ook mee wanneer je er beter in wordt. Er zijn verschillende varianten mogelijk waardoor het leuk blijft om te spelen, omdat er dus voldoende afwisseling mogelijk is.

De spellen duren niet te lang wat goed is voor kinderen met een kortere aandachtsboog en verminderde concentratie.

Omdat ik niet kon kiezen (en de prijs ook heel goed meevalt), bestelde ik alle beschikbare spellen. We hebben ze nu bijna allemaal uitgetest en ze vallen stuk voor stuk in de smaak bij mijn 3 kinderen van 8, 11 en 14 jaar.

Het zijn heel toffe spelletjes die hier nog vaak uit de kast gaan komen!”

Waarom spelers onze games spelen… steeds opnieuw. En opnieuw. En opnieuw…

5/5

5 stars on 23 reviews

“Ik wou gewoon even melden dat mijn 4-jarige zoon uw Pattern Party spel, dat ik tijdens Spiel Essen heb gekocht, geweldig vindt!”
André (Duitsland)
“Ik ben een neuropsychologe en ik vind de spellen zeer waardevol om al spelende executieve functies te trainen en te verbeteren.”
Josefina P. (Spanje)
“Via een vorming van Spellenlab leerden we ‘Make a Mooove!’ kennen. We zijn zeer geïnteresseerd en hopen dat dit snel te koop zal zijn. Volgend jaar werken we op school rond executieve functies.”
Ilse

Ontdek
de hele FlexiQ-collectie

Download onze kleurrijke brochure, waarin we dieper ingaan op elk spel en de vaardigheid versterkende spelmechanismes die jouw aanpassingsvermogen een verslavend leuke boost geven.

Ontdek de hele flexiq-collectie
Orbito combineert maximale fun met maximaal aanpassingsvermogen shape

Orbito

5.0/5

 24.95

Orbito combineert
maximale fun met maximaal aanpassings­vermogen

Orbito is het summum van het FlexiQ-idee: ongelooflijk leuk, spelers moeten zich voortdurend aanpassen en je mag je tegenstander zelfs dwarsbomen. Ontdek dit topspel hier.

Orbito arrow down
Orbito afbeelding

Orbito bekroond tot

‘Speelgoed van het jaar’ 2023

Ontdek het leukste strategiespel van het jaar, winnaar in de categorie Denk- en Logicaspellen.

Orbito

5.0/5

 24.95