Snel verzonden, ready-to-play op 1 minuut, eindeloos vaak gespeeld

Snel verzonden, ready-to-play op 1 minuut, eindeloos vaak gespeeld.
home
spellen
winkelwagen
account

RETURN POLICY

Ben je een klant-consument en wil je jouw aangekochte producten terugsturen? Dit kan! Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd op jouw rekening.

Voorwaarden?

Jouw bericht tot annulatie van de bestelling dient ons in principe binnen de 14 dagen na de ontvangst van het product overgemaakt te worden. Je hebt vervolgens 14 dagen om jouw aangekocht product terug te sturen. Je zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan FlexiQ moeten retourneren.

Eigen kosten?

Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar FlexiQ zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn mede afhankelijk van de door jou gekozen koerierdienst.

Hoe kennisgeven?

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@flexiqgames.com, maar je kan ook een andere ondubbelzinnige verklaring afleveren waarin je verklaart de overeenkomst te herroepen. Hierbij kan je gebruik maken van het onderstaande formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen de bestelling dan nog voor jou te wijzigen. Voor meer informatie omtrent jouw herroepingsrecht: zie ook artikel 8 van de Algemene Voorwaarden. Download hier het formulier herroepingsrecht

Shipping policy

Wij kunnen leveren in de volgende landen: België, Luxemburg en Nederland. Wij doen er alles aan om de bestelling zo zorgvuldig en spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16u30 worden gedaan, proberen wij de volgende werkdag nog te verzenden. Doorgaans zal de aflevering dan de daaropvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. De vermelde productprijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen: € 4,99 voor alle leveringen naar België tot € 40,00 incl. btw en € 6,99 voor alle leveringen naar Nederland tot € 40,00 incl. btw. Gratis levering is mogelijk vanaf een totale bestelwaarde van € 40,00 incl. btw. Levering verloopt via de postbode van bpost of via een andere aangestelde pakketbezorger.