Snel verzonden, ready-to-play op 1 minuut, eindeloos vaak gespeeld

Snel verzonden, ready-to-play op 1 minuut, eindeloos vaak gespeeld.
home
spellen
winkelwagen
account
Leerrijke fun-first games voor de gamechangers van morgen
Boost your adaptability

Leerrijke fun-first games
voor de gamechangers van morgen

FlexiQ is het eerste spellenmerk met als missie om het aanpassingsvermogen bij kinderen en volwassenen te boosten. Door de cognitieve flexibiliteit te stimuleren, helpen we speler(tje)s zich te wapenen tegen de veranderlijkheid van het leven. Daarin hanteren we steeds 1 Gouden Regel: FUN FIRST!

onze missie arrow down
Boost your adaptability
USP

Aanpassings­vermogen als onmisbare levens­vaardigheid

Aanpassingsvermogen? Dat is het vermogen om spontaan je kennis te herstructureren, je aan te passen en efficiënt te reageren op veranderende situaties. Het ontwikkelen van FlexiQ-vaardigheden stelt jongeren én ook jou in staat je volledige potentieel te bereiken in een steeds veranderende wereld. Om je voor te bereiden op je volgende keuze. Je volgende stap. Je toekomst!

Aanpassingsvermogen als onmisbare levensvaardigheid v2

Herkenbare spellen met
relevante eigenschappen

Fun first!

Spelplezier staat bij FlexiQ altijd op de eerste plaats. Wij zijn allergisch aan droge educatieve spelletjes, onze collectie is verslavend leuk, verrassend simpel en 100% origineel.

Originele spelmechanismes

Een FlexiQ-spel zonder onverwachte twist? Dat bestaat niet. Bestaan ook niet in ons woordenboek: ‘boring’ en ‘normaal’. Bah. Onze spellen zijn ontwikkeld op maat van de speler(tje)s van vandaag, met leuke onvoorziene wendingen die je steeds opnieuw uitdagen.

Eenvoudige &
intuïtieve regels

Weg met eindeloos lange handleidingen en regels die je enkel begrijpt met een diploma bordspelkunde. Onze spelletjes zijn straightforward en krijg je uitgelegd in slechts enkele minuten.

Korte speelduur

Kort, krachtig en leuk van het begin tot het einde. Op die manier brengen we terug meer spontaniteit in het spel, een FlexiQ game speel je wanneer jij daar zin in hebt.

Geen of beperkte
geluksfactor

Om een FlexiQ spel te winnen, heb je in de eerste plek je eigen brein nodig, en je vaardigheid om snel en flexibel te denken en je aan te passen aan de leuke twists.

Aantrekkelijk design

Want het oog wilt ook wat. Onze speldozen en de inhoud komen in een eye-catching ontwerp, met kenmerkende kleuren en onze typische zeshoekige kaartjes.

Hoge herspeelbaarheid

OPGELET: FlexiQ-spellen hebben een hoge verslavingsfactor. Een gezonde verslaving, eentje waar je brein en cognitieve flexibiliteit alleen maar gespierder van worden.

De ervaring van
een ergotherapeut

Valerie S.

“Vanuit mijn achtergrond als ergotherapeute zag ik de mogelijkheden die de spellen bieden om op een speelse manier de executieve functies te oefenen bij kinderen.
De vormgeving is heel leuk en speels, wat het aantrekkelijk maakt voor kinderen.

Door de verschillende moeilijkheidsgraden groeien de spelletjes ook mee wanneer je er beter in wordt. Er zijn verschillende varianten mogelijk waardoor het leuk blijft om te spelen, omdat er dus voldoende afwisseling mogelijk is.

De spellen duren niet te lang wat goed is voor kinderen met een kortere aandachtsboog en verminderde concentratie.

Omdat ik niet kon kiezen (en de prijs ook heel goed meevalt), bestelde ik alle beschikbare spellen. We hebben ze nu bijna allemaal uitgetest en ze vallen stuk voor stuk in de smaak bij mijn 3 kinderen van 8, 11 en 14 jaar.

Het zijn heel toffe spelletjes die hier nog vaak uit de kast gaan komen!”

5.0/5

 24.95

5.0/5

 24.95