Snel verzonden, ready-to-play op 1 minuut, eindeloos vaak gespeeld

Snel verzonden, ready-to-play op 1 minuut, eindeloos vaak gespeeld.
home
spellen
winkelwagen
account

Ontdek onze spellen

In onze collectie vind je leuke games voor spelers van allerlei pluimage. Gebruik de filters om een spel te vinden dat aansluit bij jouw voorkeur.

Leeftijd
Leeftijd
Spel type
Spel type
Prijs
Prijs
Vaardigheden shape wist je dat v2
Leeftijd
Leeftijd
Spel type
Spel type
Prijs
Prijs

Orbito

5.0/5

 24.95

Switch It!

5.0/5

 12.95

Pattern Party!

5.0/5

 12.95

Monster Mash

5.0/5

 16.95

Hands Up!

5.0/5

 16.95

Make a mooove!

5.0/5

 16.95

Takamachi

5.0/5

 11.95

Trixo

5.0/5

 24.95

Letter Links

5.0/5

 12.95

Vaardigheden shape wist je dat v2

Vind een spel dat écht helemaal je ding is

Ben jij een snelle denker, een tactisch genie of is je tegenstander jennen meer je ding? FlexiQ heeft leuke spelen voor spelers van alle allooi. Doe onze quiz en vind een spel precies op jouw maat.

Vind een spel dat echt helemaal je ding is

Ontdek de 7 unieke FlexiQ-spelkenmerken

Naast de FlexiQ-skills vind je in elk van onze spellen ook steeds dezelfde eigenschappen terug, kwaliteiten die onze games origineel en bovenal ontzettend leuk maken.

Fun first!

Spelplezier staat bij FlexiQ altijd op de eerste plaats. Wij zijn allergisch aan droge educatieve spelletjes, onze collectie is verslavend leuk, verrassend simpel en 100% origineel.

Een FlexiQ-spel zonder onverwachte twist? Dat bestaat niet. Bestaan ook niet in ons woordenboek: ‘boring’ en ‘normaal’. Bah. Onze spellen zijn ontwikkeld op maat van de speler(tje)s van vandaag, met leuke onvoorziene wendingen die je steeds opnieuw uitdagen.

Weg met eindeloos lange handleidingen en regels die je enkel begrijpt met een diploma bordspelkunde. Onze spelletjes zijn straightforward en krijg je uitgelegd in slechts enkele minuten.

Kort, krachtig en leuk van het begin tot het einde. Op die manier brengen we terug meer spontaniteit in het spel, een FlexiQ game speel je wanneer jij daar zin in hebt.

Om een FlexiQ spel te winnen, heb je in de eerste plek je eigen brein nodig, en je vaardigheid om snel en flexibel te denken en je aan te passen aan de leuke twists.

Want het oog wilt ook wat. Onze speldozen en de inhoud komen in een eye-catching ontwerp, met kenmerkende kleuren en onze typische zeshoekige kaartjes.

OPGELET: FlexiQ-spellen hebben een hoge verslavingsfactor. Een gezonde verslaving, eentje waar je brein en cognitieve flexibiliteit alleen maar gespierder van worden.

Waarom spelers onze games spelen… steeds opnieuw. En opnieuw. En opnieuw…

5/5

5 stars on 23 reviews

“Ik wou gewoon even melden dat mijn 4-jarige zoon uw Pattern Party spel, dat ik tijdens Spiel Essen heb gekocht, geweldig vindt!”
André (Duitsland)
“Ik ben een neuropsychologe en ik vind de spellen zeer waardevol om al spelende executieve functies te trainen en te verbeteren.”
Josefina P. (Spanje)
“Via een vorming van Spellenlab leerden we ‘Make a Mooove!’ kennen. We zijn zeer geïnteresseerd en hopen dat dit snel te koop zal zijn. Volgend jaar werken we op school rond executieve functies.”
Ilse
USP
Aanpassingsvermogen als onmisbare levensvaardigheid arrow down

Aanpassingsvermogen
als onmisbare levensvaardigheid

Aanpassingsvermogen? Dat is het vermogen om spontaan je kennis te herstructureren, je aan te passen en efficiënt te reageren op veranderende situaties. Het ontwikkelen van FlexiQ-vaardigheden stelt jongeren én ook jou in staat je volledige potentieel te bereiken in een steeds veranderende wereld. Om je voor te bereiden op je volgende keuze. Je volgende stap. Je toekomst!

Ontdek
de hele FlexiQ-collectie

Download onze kleurrijke brochure, waarin we dieper ingaan op elk spel en de vaardigheid versterkende spelmechanismes die jouw aanpassingsvermogen een verslavend leuke boost geven.

Ontdek de hele flexiq-collectie